ستاره سرخ

رهسپار با ولایت تا شهادت

مصطفی
مصطفی

فقط حیدر(ع) امیرالمومنین است

موضوعات

عکس

عکس مذهبی

عکس ورزشی

عکس عاشقانه

فیلم

دانلود


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ستاره سرخ و آدرس stareiran.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





پیوند ها

خبرتحلیلی313

کیت اگزوز

زنون قوی

چراغ لیزری دوچرخه

مطالب اخير

شهید جهاد مغنیه

شهید مدافع حرم محسن حججی

خبر تحلیلی313

تحویل سال نو ... خانواده های شهدا در کنار مزار شهدا

تحویل سال نو در شلمچه

بارش برف در دومین روز سال 1393 در حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع)

نگاه به نا محرم

love..............

شارژ رایگان همراه اول در ایام نوروز

افسران جنگ نرم

پست ترین انسان

حجاب و خوبی

عکس آقا

چفیه و چادر

امام رئوف

سینما و انقلاب

پسر حزب الهی

رسوایی

زنان مومن

نازنین

و الله مخرج ما کنتم تکتمون

رابطه سلفی ها و اسرائیل

ابو تراب

مجید و بی بی

لطیفه تلخ

شهید دفاع از حرم حضرت زینب سلام الله علیها

70 میلیون

دعا برای عاقبت به خیری

نوبت به نوبت

جمعه دگر......

نويسندگان

مصطفی

پیوند های روزانه

پایگاه خبر تحلیلی 313

کیت اگزوز ریموت دار برقی

ارسال هوایی بار از چین

خرید از علی اکسپرس

قیمت پرده اسکرین

تشک طبی فنری

کاشی سازی

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

وبلاگ دهی LoxBlog.Com

امكانات جانبي

RSS 2.0


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 48
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 51
بازدید ماه : 124
بازدید کل : 13894
تعداد مطالب : 554
تعداد نظرات : 39
تعداد آنلاین : 1



Alternative content





در اين وبلاگ
در كل اينترنت
چاپ این صفحه

جزییات مرگ احمد رضایی

 

جزئیات بیشتری از مرگ مشکوک احمد رضایی

 

خبرگزاری فارس: پس از انتشار خبر مرگ مشکوک احمد رضایی فرزند دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، جزئیات بیشتری از این حادثه جهت تنویر افکار عمومی به شرح زیر منتشر شد.

 

خبرگزاری فارس: جزئیات بیشتری از مرگ مشکوک احمد رضایی

 

 

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی، طبق اطلاعات واصله، با وجود اینکه احمد رضایی با هتل قرارداد داشته و مسئولین هتل می بایست هر روز اتاق را نظافت می کردند، اما جنازه وی سه روز کف اتاق بوده است. 

بنابر این گزارش، علی رضایی برادر کوچکتر احمد که برای تحویل جنازه در دوبی به سر می برد با مراجعه به هتل، از مدیران هتل علت عدم حضور در اتاق برای نظافت را سوال کرده اما مسئولان هتل ضمن سر باز زدن از بیان حقیقت ماجرا، به پاسخ های غیر منطقی و دور از توافق و قرارداد اکتفا کرده اند. 

در همین حال، یکی از اعضای پلیس دوبی که در محل حادثه حضور پیدا کرده، عنوان کرده که پس از حضور در اتاق محل حادثه، جسد احمد رضایی در کف اتاق افتاده بوده و یک جلد قرآن و پارچه ای که مزین به اسماء الهی بوده در کنار وی افتاده بود که در تحقیقات نیز به آن اشاره شده است. 

از سویی، دو ماه پیش از این واقعه، احمد رضایی در دیداری که در کیش با یکی از دوستانش داشته به این موضوع اشاره کرده که در دوبی تحت کنترل است. 

این گزارش می افزاید: در آخرین تماس تلفنی احمد رضایی با خانواده اش در چهارشنبه هفته گذشته، نکته ابهام آمیزی رد و بدل نشده، اما تلاش های خانواده در روزهای پنج شنبه و جمعه برای ارتباط تلفنی با وی بی نتیجه می ماند و موجبات نگرانی را فراهم می آورد. 

در پی این مسئله، خانواده رضایی برای اطلاع از وضعیت فرزندشان یکی از آشنایان خود در دوبی را به محل هتل می فرستند که فرد مذکور پس از حضور در محل حادثه، حضور پر رنگ پلیس را در آنجا مشاهده می کند. 

بنابر این گزارش، فرد مذکور پس از سوال های مکرر از پلیس، این گونه پاسخ می شنود که «تنها 2 ساعت پیش، مرگ احمد رضایی به ما گزارش شده» و از توضیحات بیشتر خودداری می کنند. 

در ادامه پلیس در مقابل اصرار فرد مذکور اعلام می کند که اطلاعات محرمانه است و تنها در اختیار خانواده ایشان قرار داده خواهد شد. 

در پایان، گفتنی است، علی رضایی فرزند دبیر مجمع تشخیص مصلحت با کمک کنسولگری ایران در دوبی در حال انجام تشریفات قانونی برای انتقال جنازه برادرش به ایران می باشد.

*خبرگزاری فارس مرگ مشکوک مرحوم احمد رضایی را به دکتر محسن رضایی دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و خانواده ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماید.

سه شنبه 24 آبان 1390برچسب:,

|

عقد اخوت

 

آیت‌الله خزعلی و حجت‌الاسلام صدیقی «برادر» ‌شدند

 

خبرگزاری فارس: صبح امروز و در راستای احیای «عقد اخوت» سنت حسنه پیامبر اعظم(ص) میان آیت‌الله ابوالقاسم خزعلی و حجت‌الاسلام کاظم صدیقی «عقد اخوت» برقرار ‌شد.

 

خبرگزاری فارس: آیت‌الله خزعلی و حجت‌الاسلام صدیقی «برادر» ‌شدند

 


 گزارش تصویری مرتبط
-------------------------------

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه فارس، آیت‌الله ابوالقاسم خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری و دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر به مناسبت این عید فرخنده و در راستای احیا و نشر هر چه بیشتر سنت حسنه برادری و عقد اخوت، با حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی رئیس حوزه علمیه امام خمینی(ره) تهران پیمان برادری بست.
همچنین آیت‌الله خزعلی در پایان این سنت حسنه، یک اسکناس 50 هزار ریالی به حجت‌الاسلام صدیقی ـ که سابقه شاگردی در درس مقدمات حوزه وی را دارد ـ عیدی داد.
بر اساس این گزارش، پیوند برادری از سنت‌های پیامبر(ص) است که ایشان در 3 واقعه دوازدهم رمضان، غدیر و مباهله، میان خود و امیرالمؤمنین عقد اخوت جاری کردند و صحاح بخاری و مسلم ـ از منابع دسته اول روایی اهل تسنن ـ نیز «حدیث مؤاخاة» که ناظر بر برادری پیامبر(ص) با علی(ع) است را ذکر کرده‌اند.
در فرهنگ اسلامی، منظور از «عقد اخوت» جاری کردن صیغه‌ برادری بین دو نفر است که به واسطه‌ آن عهد و میثاقی ویژه بر رعایت حقوقِ برادری میان ایشان استوار می‌شود.
جشن برادری و خواندن عقد اخوت امسال در روز عید سعید غدیر به‌طور سراسری در کشور برگزار می‌شود.

 

 

  •  

سه شنبه 24 آبان 1390برچسب:,

|

باغ قلهک گورستان قاتلان شهید دلواری

 

باغ قلهک گورستان قاتلان شهید دلواری در «۹ دی»

 

 
 

 

 
 

42351-100x100.jpg

 

تیتر یک 9 دی با عنوان «باغ قلهک، گورستان قاتلان شهید دلواری» گزارشی است مستند درباره تاریخچه واگذاری باغ قلهک به انگلیسی‎ها و همچنین نکات ناگفته ای درباره این باغ؛ در این گزارش آمده است انگلیسی‌ها در این باغ که در تهران واقع است یادمانی برای قاتلان سردار شهید رئیس علی دلواری درست کرده و گورستان این افراد نیز در این باغ قرار دارد. «حمایت احمدی نژاد از سپاه قدس در اغماء» عنوان یادداشتی است که در صفحه سیاست منتشر شده و به انتقاد از سکوت رئیس جمهور در قبال سناریو آمریکا علیه سپاه قدس پرداخته است.

 
 

بیست و نهمین شماره هفته ‌نامه ۹ دی شنبه بیست و یکم آبان ‌ماه منتشر شد. تیتر یک ۹ دی با عنوان «باغ قلهک، گورستان قاتلان شهید دلواری» گزارشی است مستند درباره تاریخچه واگذاری باغ قلهک به انگلیسی‎ها و همچنین نکات ناگفته ای درباره این باغ؛ در این گزارش آمده است انگلیسی‌ها در این باغ که در تهران واقع است یادمانی برای قاتلان سردار شهید رئیس علی دلواری درست کرده و گورستان این افراد نیز در این باغ قرار دارد.

 

 

عکس یک ۹ دی این هفته به مناسبت سالگرد ارتحال مفسر بزرگ قرآن علامه محمدحسین طباطبایی به این عالم ربانی اختصاص یافته است و در یادداشتی با عنوان «شاگردان علامه؛ فرماندهان فرهنگی انقلاب اسلامی» نقش و تأثیر علامه طباطبایی و مکتب فکری ایشان در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و تثبیت نظام جمهوری اسلامی با تأکید بر شاگردان برجسته ایشان مورد بررسی قرار گرفته است.

یادداشت اول این هفته ۹ دی با عنوان «سند چشم انداز همچنان حلقه ای مفقوده» توسط مدیر مسئول نوشته شده است که به مناسبت سالروز ابلاغ سند چشم انداز بیست ساله توسط رهبر انقلاب به مجمع تشخیص و قوای سه گانه به بررسی اجمالی میزان دسترسی به اهداف سند چشم انداز و غایب بودن این سند در برنامه ریزیها و قانونگذاریها پرداخته است.

هفته نامه ۹ دی در صفحه هنر و رسانه، گزارشی اختصاصی از برگزاری اولین تحصن طلبه دانشجو در نقد انقلابی صدا و سیما ارائه داده است. در این گزارش ضمن اشاره کوتاه به برگزارکنندگان، خلاصه ای از سخنان سخنرانان این تجمع همچون وحید جلیلی سردبیر ماهنامه راه، وحید یامین پور عضو شورای سردبیری هفته نامه ۹ دی و حجت الاسلام علی جعفری کارشناس ارتباطات و رسانه آمده است. مطالب سینمایی این صفحه ۹ دی اختصاص دارد به نقد و تحلیل دو فیلم سعادت آباد با عنوان «لجن زار پر سعادت!» و راه آبی ابریشم با عنوان «راه بی راه آبی ابریشم».

مهمان صفحه گفتگوی این هفته ۹ دی محمود احمدی بیغش عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی است. بیغش در این گفتگو نظرات خود را درباره فتنه جریان انحراف، انتخابات مجلس، وحدت، فساد اقتصادی اخیر و… بیان کرده است.

صفحه اقتصاد ۹ دی در گزارشی با عنوان «شستا؛ صندوق ملت یا قلک دولتها» به بررسی ماهیت و نحوه فعالیتهای شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی یا همان شستا پرداخته و ضمن معرفی تمامی زیر مجموعه های این غول اقتصادی به انتقاد از نحوه برخورد دولتها با این شرکت پر سرمایه و سود پرداخته است. یادداشت دیگر این صفحه گزارشی تفصیلی است از تاریخچه تحریمهای غرب علیه ایران.

آخرین صفحه ۹ دی بیست و نهم، نامه رحیم مخدومی نویسنده برجسته جبهه فرهنگی انقلاب درباره هجمه همه جانبه جریان روشنفکری سینما به فرج الله سلحشور کارگردان دغدغه مند سینمای انقلاب اسلامی است که با عنوان «سناریوی به آتش افکندن سلحشور» منتشر شده است. «حج بی غدیر ناتمام است» عنوان یادداشتی است درباره عید بزرگ ولایت که در این صفحه منتشر شده است.

«حمایت احمدی نژاد از سپاه قدس در اغماء» عنوان یادداشتی است که در صفحه سیاست منتشر شده و به انتقاد از سکوت رئیس جمهور در قبال سناریو آمریکا علیه سپاه قدس پرداخته است. ارائه گزارشی خبری از دیدار حبیب الله عسگر اولادی با آیت الله مصباح مطلبی است که در سایه روشنهای این هفته ۹دی به آن اشاره شده است.

صفحه بلاگستان ۹ دی هم در گفتگو با مسئول سایت بچه های قلم با عنوان «ادامه دهنده راه سید شهیدان اهل قلم در اینترنتیم» به معرفی این سایت پرداخته است. یادداشت دیگر این صفحه با عنوان «مرتجعین سازمان یافته در شبکه های اجتماعی و انفعال ما» گزارشی است درباره نحوه سانسور و تغییر ماهیت مفاهیم و واژه های انقلابی، ضد استکباری و ضد صهیونیستی در فیس بوک و شبکه های اجتماعی.

صفحه جبهه مقاومت ۹ دی این هفته، تحلیلی درباره سناریوی مضحک آمریکا علیه سپاه قدس با عنوان «سپاه قدس در خط مقدم می جنگد» منتشر کرده است. همچنین یادداشت دیگری در تحلیل بخشی از پیام حج رهبر معظم انقلاب که به قدرت بین المللی امت اسلام اشاره فرموده بودند با عنوان «قطب قدرتمند جهان اسلام رهاورد بیداری اسلامی» در این صفحه منتشر شده است. معرفی شیخ علی سلمان از رهبران انقلاب مردم بحرین و تحلیلی درباره گزارش اخیر آمانو با عنوان «خوش رقصی آمانو برای آمریکا» دیگر یادداشتهای صفحه جبهه مقاومت ۹دی هستند.

دهمین شماره از سلسله مطالب بازخوانی خبری – تحلیلی فتنه هشت ماهه ۸۸ و چگونگی رفتار خواص که ۹ دی از چند شماره قبل انتشار آن را آغاز کرده است، با عنوان «فروپاشی پروژه «مسجد ضرار و انقلاب کاریکاتوری»» به مخاطبان ۹ دی ارائه گردیده که به یادآوری اتفاقات و مواضع خواص طی روزهای دهم تا بیستم مردادماه ۸۸ اختصاص دارد و دو تحلیل درباره ترمیدور یا تئوری دورزدن انقلابها نیز ضمیمه این صفحه جذاب شده است.

۹ دی این هفته در صفحه گزارش، تحلیلی از سخنان بسیار مهم رهبر انقلاب در جمع دانشجویان کرمانشاهی را در قالب دو نمودار درختی آورده و در کنار آن گزیده ای از سخنان رهبری هم آمده است.

یاران جبهه فرهنگی انقلاب می توانند ۹ دی را شنبه هر هفته، روی پیشخوان مطبوعات ببینند.

منبع: رجا

سه شنبه 24 آبان 1390برچسب:,

|

دروغ مادر

  

مادرم ذرّات گوشتی را که به استخوان و تیغ ماهی چسبیده بود جدا میکرد و میخورد؛ دلم شاد بود که او هم مشغول خوردن است. ماهی دوم را جلوی او گذاشتم تا میل کند. امّا آن را فوراً به من برگرداند و گفت:

"بخور فرزندم؛ این ماهی را هم بخور؛ مگر نمیدانی که من ماهی دوست ندارم؟" و این دروغ دومی بود که مادرم به من گفت.

 

                           به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید  | BestIranGroups

 

قدری بزرگتر شدم و ناچار باید به مدرسه میرفتم و آه در بساط نداشتیم که وسایل درس و مدرسه بخریم. مادرم به بازار رفت و با لباسفروشی به توافق رسید که قدری لباس بگیرد و به در منازل مراجعه کرده به خانمها بفروشد و در ازاء آن مبلغی دستمزد بگیرد.

شبی از شبهای زمستان، باران می‏بارید. مادرم دیر کرده بود و من در منزل منتظرش بودم. از منزل خارج شدم و در خیابانهای مجاور به جستجو پرداختم و دیدم اجناس را روی دست دارد و به در منازل مراجعه میکند. ندا در دادم که، "مادر بیا به منزل برگردیم؛ دیروقت است و هوا سرد. بقیه کارها را بگذار برای فردا صبح." لبخندی زد و گفت:

"پسرم، خسته نیستم." و این دفعه سومی بود که مادرم به من دروغ گفت.

 

                                  به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید  | BestIranGroups

 

به روز آخر سال رسیدیم و مدرسه به اتمام میرسید. اصرار کردم که مادرم با من بیاید. من وارد مدرسه شدم و او بیرون، زیر آفتاب سوزان، منتظرم ایستاد. موقعی که زنگ خورد و امتحان به پایان رسید، از مدرسه خارج شدم.

مرا در آغوش گرفت و بشارت توفیق از سوی خداوند تعالی داد. در دستش لیوانی شربت دیدم که خریده بود من موقع خروج بنوشم. از بس تشنه بودم لاجرعه سر کشیدم تا سیراب شدم. مادرم مرا در بغل گرفته بود و "نوش جان، گوارای وجود" می‏گفت. نگاهم به صورتش افتاد دیدم سخت عرق کرده؛ فوراً لیوان شربت را به سویش گرفتم و گفتم، "مادر بنوش." گفت:

"پسرم، تو بنوش، من تشنه نیستم." و این چهارمین دروغی بود که مادرم به من گفت.

بعد از درگذشت پدرم، تأمین معاش به عهده مادرم بود؛ بیوهزنی که تمامی مسئولیت منزل بر شانهء او قرار گرفت. می‏بایستی تمامی نیازها را برآورده کند. زندگی سخت دشوار شد و ما اکثراً گرسنه بودیم. عموی من مرد خوبی بود و منزلش نزدیک منزل ما. غذای بخور و نمیری برایمان می‏فرستاد. وقتی مشاهده کرد که وضعیت ما روز به روز بدتر می‏شود، به مادرم نصیحت کرد که با مردی ازدواج کند که بتواند به ما رسیدگی نماید، چه که مادرم هنوز جوان بود. امّا مادرم زیر بار ازدواج نرفت و گفت:

"من نیازی به محبّت کسی ندارم..." و این پنجمین دروغ او بود.

 

 

                        به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید  | BestIranGroups

 

درس من تمام شد و از مدرسه فارغالتّحصیل شدم. بر این باور بودم که حالا وقت آن است که مادرم استراحت کند و مسئولیت منزل و تأمین معاش را به من واگذار نماید. سلامتش هم به خطر افتاده بود و دیگر نمی‏توانست به در منازل مراجعه کند. پس صبح زود سبزیهای مختلف می‏خرید و فرشی در خیابان می‏انداخت و می‏فروخت. وقتی به او گفتم که این کار را ترک کند که دیگر وظیفهء من بداند که تأمین معاش کنم. قبول نکرد و گفت:

"پسرم مالت را از بهر خویش نگه دار؛ من به اندازهء کافی درآمد دارم." و این ششمین دروغی بود که به من گفت.

درسم را تمام کردم و وکیل شدم. ارتقاء رتبه یافتم. یک شرکت آلمانی مرا به خدمت گرفت. وضعیتم بهتر شد و به معاونت رئیس رسیدم. احساس کردم خوشبختی به من روی کرده است. در رؤیاهایم آغازی جدید را می‏دیدم و زندگی بدیعی که سراسر خوشبختی بود. به سفرها می‏رفتم. با مادرم تماس گرفتم و دعوتش کردم که بیاید و با من زندگی کند. امّا او که نمی‏خواست مرا در تنگنا قرار دهد گفت:

"فرزندم، من به خوش‏گذرانی و زندگی راحت عادت ندارم."

و این هفتمین دروغی بود که مادرم به من گفت.

 

                به جذابترین گروه اینترنتی یاهو ملحق شوید  | BestIranGroups

مادرم پیر شد و به سالخوردگی رسید. به بیماری سرطان ملعون دچار شد و لازم بود کسی از او مراقبت کند و در کنارش باشد. امّا چطور می‏توانستم نزد او بروم که بین من و مادر عزیزم شهری فاصله بود. همه چیز را رها کردم و به دیدارش شتافتم. دیدم بر بستر بیماری افتاده است. وقتی رقّت حالم را دید، تبسّمی بر لب آورد. درون دل و جگرم آتشی بود که همهء اعضاء درون را می‏سوزاند. سخت لاغر و ضعیف شده بود. این آن مادری نبود که من می‏شناختم. اشک از چشمم روان شد. امّا مادرم در مقام دلداری من بر آمد و گفت:

"گریه نکن، پسرم. من اصلاً دردی احساس نمیکنم." و این هشتمین دروغی بود که مادرم به من گفت.

وقتی این سخن را بر زبان راند، دیدگانش را بر هم نهاد و دیگر هرگز برنگشود. جسمش از درد و رنج این جهان رهایی یافت.

این سخن را با جمیع کسانی میگویم که در زندگیاش از نعمت وجود مادر برخوردارند. این نعمت را قدر بدانید قبل از آن که از فقدانش محزون گردید.

این سخن را با کسانی میگویم که از نعمت وجود مادر محرومند. همیشه به یاد داشته باشید که چقدر به خاطر شما رنج و درد تحمّل کرده است و از خداوند متعال برای او طلب رحمت و بخشش نمایید.

مادر دوستت دارم. خدایا او را غریق بحر رحمت خود فرما همانطور که مرا از کودکی تحت پرورش خود قرار داد.

ترجمه:جليل كيان مهر

__._,_.___
 
.

 

__,_._,___
 

یک شنبه 22 آبان 1390برچسب:,

|